Indoor Golf

Indoor Golf Group har kommit till Kungsmässan! Nu kan du gå 18 hål på världsberömda banor, öva på svingen och putta dig fram till din bästa runda fri från regn, rusk och blåst. Varmt välkommen till ditt nya golfliv - året runt, inomhus.

SOCIAL MÖTESPLATS MED SPORTEN I FOKUS
Idén föddes om en kedja med lättillgängliga anläggningar som kunde bli en social mötesplats för såväl juniorer som seniorer där sporten skulle vara i fokus. Som ett komplement till redan existerande golfklubbar och tränare skulle Indoor Golfs anläggningar möjliggöra att fler golfare runt om i landet skulle kunna utöva sitt fritidsintresse på en större del av året.

ALLA ÄR VÄLKOMNA!
Du kanske spelar riktigt mycket och vill spela ännu mer? Året runt dessutom. Eller så drömmer du bara om att förbereda dig för ett grönt kort till sommaren. Eller är det dags att leta upp de där gamla stickorna och att ta upp golfen igen? Oavsett vilket, för oss är det viktigt att alla känner sig välkomna, ung som gammal, nybörjare som proffs!

100% SERVICE. 100% GOLF
Indoor Golf Group erbjuder den sportsligt bästa golfupplevelse man kan få inomhus, i fräscha lokaler, med kunnig serviceinriktad personal. Våra center drivs ofta av professionellt satsande elitgolfare eller gedigna golfnördar – alla med fokus på hög servicenivå och full kompetens i hur man nyttjar TrackMan på bästa sätt. Vi har idag 19 center runt om i Sverige och nu är det alltså Kungsmässans tur. 

Du hittar Indoor Golf på plan 2, granne med Biostaden. Närmaste ingång är entré 6, Borgmästaregatan. 

BOKA NU

Välkommen!

Indoor Golf