Kontakt

Vem ska jag kontakta?
Kungsmässans informationsdisk finns på övre plan och är bemannad med trevlig personal som gärna hjälper dig att svara på frågor om t ex öppettider och borttappade föremål. Kungsmässans Info har samma öppettider som Kungsmässan.

Kontakt
Tel: 0300-168 11

Centrumledningen
Har du frågor om lokaler, marknadsföring, evenemang, teknisk förvaltning eller kanske om Kungsmässan Magasinet är det Kungsmässans centrumledning du ska tala med.
Centrumledningen når du mån-fre, 08:00 - 17:00.
Klicka här för att komma till Centrumledningen

Kungsmässan ligger mitt i Kungsbacka. Det är enkelt att hitta till Kungsmässan oavsett från vilket väderstreck man kommer. Från motorvägen E6 mellan Göteborg och Malmö finns det inte mindre än tre avfarter mot Kungsbacka centrum, en söderifrån, Onsalamotet (avfart 59), en norrifrån, Varlamotet (avfart 61), samt Särömotet på Säröleden (väg 156, avfart 60) västerifrån. Även på gamla E6-an, från Fjärås i söder och Anneberg i norr, kommer man direkt till Kungsmässan via Borgmästaregatan.

Gångavstånd är det även från Kungsbacka innerstad och till allmänna kommunikationer: lokala och regionala bussar, tåg på Västkustbanan och pendeltåg Göteborg-Kungsbacka.

Det är alltid nära till Kungsmässan!
Kontakta oss

Fyll i alla är obligatoriska

Namn:
Telefon:
E-Mail:
Ärende: