Frågor och svar

Här följer svar på våra vanligaste frågor. Hittar du inte svar på din fråga, så hör gärna av dig till Centrumledningen på mail: info@kungsmassan.se

Får man ha hund inne på Kungsmässan?

Enligt vår policy är det inte är tillåtet att ha med sig hund inne på Kungsmässan. En av de främsta anledningarna är med hänsyn till våra allergiker samt att det strider mot våra ordningsregler. Detta gäller såväl liten som stor hund. Undantag är ledarhundar samt besök till och från  Arken Zoo, dock endast genom entré 1.

Hur fungerar det i Kungsmässans familjerum?

Familjerummet är till för föräldrar med små barn (syskon är förstås också välkomna). I vårat familjerum finns en lekhörna, skötrum, två mindre amningsrum samt ett kök med tillgång till vatten och mikrovågsugn. Eftersom vi inte har någon personal i familjeloungen får inte barn lämnas utan tillsyn. Du som förälder eller målsman ansvarar för dina barn. Familjerummet ligger i utbyggnadsdelen, bredvid Barnens Värld på plan 2.

Fotografera inne på Kungsmässan?

Eftersom våra ytor betraktas som allmän plats kan vi inte förbjuda fotografering inne på Kungsmässan.  Dock önskar vi att du i förväg kontaktar Centrumledningen per mail: info@kungsmassan.se och berättar för oss vart du kommer ifrån och vad du har för syfte med ditt foto/filmuppdrag.

Besöker du Kungsmässan med elbil?

Vi har en hel parkeringsrad med nya laddstolpar för elbil på parkeringen vid Kungsmässans Entré 1  (vid O`Learys)

Kungsmässans Information

Kungsmässans information finns på övre plan i samma lokal som Barnens Värld och är bemannad med personal som gärna hjälper dig att svara på frågor om t.ex. öppettider och borttappade föremål. Kungsmässans information har samma öppettider som Kungsmässan och du kan nå dem på tel: 0300-17 217.