Lediga tjänster


JENCIC SÖKER PERSONAL. 
VILL DU BLI EN I GÄNGET?

Vi söker dig som är glad,  driftig, positiv, modeintresserad och som har god erfarenhet av :

- marknadsföring

- webbshop

- sociala medier

-  försäljning i butik

- personlig service

Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakt: cicci@jencic.se / jenny@jencic.se


SPECSAVERS SÖKER ASSISTENT/SÄLJARE (70-100%)

Vår butik på Kungsmässan är på jakt efter engagerad, trevlig och kundorienterad butiksassistent/säljare.

Vad du kommer att göra

Vi förväntar oss inte att du ska ha någon tidigare erfarenhet inom optik. Du kommer att få delta i en gedigen introduktion (praktiskt upplärning i butik i kombination med digitala kurser), där du lär dig allt om optikbranschen och hur vi arbetar.

Det innebär att du:

Hälsar kunderna välkomna, berättar varför det är så viktigt att göra en synundersökning och förklarar vårt koncept och erbjudanden.

Hjälper kunderna att hitta rätt båge, glas och/eller kontaktlinser – baserat på optikerns rekommendationer.

Ser till kunderna lämnar butiken med ett leende på läpparna – och att de gärna kommer tillbaka.

Är en ambassadör för Specsavers mål att göra bättre ögonhälsa tillgänglig för alla.

Vem du är

En trevlig och glad person, eventuellt med några års arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln.

Strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse i samarbete med ett team av experter.

Vill gärna lära nytt, utveckla dina färdigheter och växa inom arbetsrollen.

Sveriges arbetsplats nr 1 bland optikföretagen

Våra medarbetare är den viktigaste byggstenen i vår verksamhet och därför fokuserar vi mycket på allas välmående. Vi värdesätter mångfald och lever efter principen att behandla varandra som vi själva vill bli behandlade. För att leva upp till den principen frågar vi varje år våra medarbetare hur de upplever sin arbetsplats. Vi är stolta över att vara bland de 10 bästa arbetsplatserna i Sverige och nr 1 bland optikföretagen, baserat på våra medarbetares svar.

Är du den vi söker?

Toppen!

Har du funderingar eller frågor om detta jobb?

Välkommen att kontakta Ingela Gillholm, ingela.gillholm@specsavers.com

ANSÖK HÄR!

Upplagd 2023-08-08

..............................................................................................................................................................

 

STADSMISSIONEN SÖKER ARBETSLEDARE/BUTIKSANSVARIG

OM TJÄNSTEN
En av dina viktigaste uppgifter som arbetsledare/butiksansvarig är att skapa en välfungerande arbetsgrupp. Du möjliggör goda prestationer, hög trivsel och en god arbetsmiljö genom att arbeta i enlighet med vår värdegrund. Din positivitet smittar av sig och du trivs när det blir lite kaos. I din roll hanterar du personal och personer som är i arbetsträning hos oss, vilket är vårt huvuduppdrag. Du möter även människor som gör samhällstjänst hos oss och du handleder tillsammans med dina medarbetare ferieungdomar under lov. Du har en nära kontakt med vårt arbetsintegrationsteam som placerar rätt person på rätt plats så personen får ut det mesta och bästa från sin arbetsträningsstid hos oss. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i butiken samt stöttar enhetschef gällande budget, statistik och personalfrågor. Du kommer att arbeta i butiken med förekommande uppgifter såsom kundservice, kassatjänst, påfyllnad av varor och sortering av varor. Tjänsten är tänkt att fördelas på 50% administration och 50% i butik med handledning av personer i arbetsträning och butiksarbete.

VEM ÄR DU?
Du är en utvecklingsorienterad ledare med starkt intresse för människor, dess olikheter och andra
kulturer. Du brinner för mötet med människor och olika kulturer. Du praktiserar självledarskap och leder
utifrån ett coachande förhållningssätt. Gillar, om inte älskar Secondhand och det smarta med att vi återanvänder i stället för att slänga. Du är tydlig i ditt ledarskap, är en god lyssnare, entusiasmerar och skapar arbetsglädje och bygger team. Du har arbetat i butik tidigare, är duktig på styling, meriterande om det är inom secondhand. Du bygger butik med glädje då en secondhandbutik alltid förändras utifrån vilka gåvor vi får från alla underbara gåvogivare. Förutom lägst godkänd gymnasieutbildning, har du kassavana och får siffrorna att gå ihop utan att pressa och stressa. Vi utgår ifrån att du som söker jobb hos oss delar vår syn att alla människor har rätt till en plats i vår stad, ett eget hem och en röst. Läs mer om vår värdegrund här www.stadsmissionen.org/om-oss.

PRAKTISK INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidareanställning men inleds med provanställning. Arbetstiden är schemalagd mellan kl. 9:00-20:00 måndag-fredag samt visst helgarbete. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten kontakta Tina Zetréus, tina.zetreus@stadsmissionen.org, tel. 0731-48 30 18.
Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer om Göteborgs Stadsmission och läsa hela platsannonsen så hittar du den på:
Hemsida: www.stadsmissionen.org
Facebook: www.facebook.com/GbgStadsmission/
Linkedin: https://se.linkedin.com/company/g-teborgs-stadsmission
Instagram: @gbgstadsmission, @stadsmissionenssecondhand_gbg, @restaurangsvinn.

Upplagd 2023-01-13

.....................................................................................................................................................................................................................................

Du kan alltid göra ett besök i den butik du är intresserad av att arbeta i och presentera dig! Vi är alltid på jakt efter engagerad butikspersonal som brinner för mode/mat, försäljning och att skapa shoppingupplevelser i världsklass!