Change

80% av alla kvinnor går med fel BH storlek - Vi har hjälpen!

Vår filosofi

Vi designar våra underkläder i Danmark. Vi tillverkar dem i våra egna fabriker i Kina. Det är ett noggrant arbete med filosofin att varje del av en BH ska framhäva det bästa hos varje kvinna. Varje kvinna ska genom Change få uppleva den bästa kvaliteten till det bästa priset.

Kostnadsfri utprovning och professionell service

Kom in till oss så mäter vi dig och hjälper dig i provrummet för att hitta din perfekta storlek och modell som passar just din byst. Din storlek lägger vi in i vårt kundregister så kan vi enkelt ta fram den nästa gång du besöker oss.

Vi erbjuder BH och Bikini från storlek 60-100 och från A till M kupa. Du kan även hitta sport BH, amnings BH, nattplagg, hemma plagg och strumpbyxor i vårt sortiment.

Intimate serien - Ungt, trendigt och prisvänligt.
Change serien - Trendigt, klassiskt med nischprodukter.
Charade serien - Exklusivt och trendigt.

På Change respekterar vi din naturliga skönhet. Det är därför våra underkläder och badkläder inte bestämmer hur din kropp ska se ut. Vi lovar dig inte ett nytt jag. Men vi lovar dig ett brett urval av modeller i en passform som känns helt rätt. Vi arbetar för att du ska känna dig vacker, känna dig fri att uttrycka dig och att utforska aspekterna av din kvinnlighet. Vi tror på kvinnan i dig!

Club Change

Hos Change tror vi på en långvarig relation med våra kunder. Att vara Club Change medlem är helt kostnadsfritt! Som medlem får du förmånliga priser på vårt sortiment och blir uppdaterad med våra senaste produktnyheter och erbjudanden. Gå med i Club Change redan idag!

Tjejkväll, möhippa eller bara en unik lunchshopping?

Vi på Change bjuder in till inspirerande event med mingel och extra fina erbjudanden! Samla dina väninnor, kollegor och familjemedlemmar till en fantastisk värld av underkläder! Är du kanske en av dem som aldrig hittar rätt bh-storlek? På plats finns vår kunniga personal som guidar dig runt i vårt breda sortiment och hittar DIN perfekta passform.

Tillsammans med bokningsansvarig planeras evenemanget så långt det är möjligt efter era önskemål.

Maila förfrågan till kungsbacka@change.com eller besök oss i butiken!

Välkommen till din BH specialist.

Butiken hittar du på plan 1, varmt välkomna!

Kontakt

Change Lingerie
Kungsmässan
434 38 Kungsbacka
Telefon: 079- 099 50 66

Epost: kungsbacka@change.com

Hemsida: www.change.com

Change