Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat vill skapa framtidens apotek. Därför är vi väldigt glada över att vi nu finns för hela svenska folket, från Kiruna i norr till Tomelilla i söder. Med 206 apotek spridda över landet blir vi Sveriges största apotekskedja, näst efter gamla apoteket.

Välkommen till mitt Apotek Hjärtat!

Apotek Hjärtat Kungsmässan är det nya namnet på ditt lokala apotek. Inledningsvis kommer du kanske inte att märka så stor skillnad, nytt namn, ny modernare skyltning och inredning men samma kunniga och kompetenta apoteksspecialister. Vår ambition är att öka servicegraden på ditt Apotek Hjärtat.

Det receptbelagda sortimentet kommer att vara det samma som förr, men för andra varor hoppas vi att du kommer att märka positiva skillnader med tiden. Under februari har vi till exempel fina erbjudanden på en rad egenvårdsprodukter som hör vintern till.

Tillsammans med alla andra medarbetare på Apotek Hjärtat och alla våra kunder kommer vi att utveckla framtidens apotek. Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster.

Butiken hittar du på plan 1, varmt välkomna!

Kontakt

Kungsmässan, 434 38 Kungsbacka
Telefon: 0771-405405

www.apotekhjartat.se

Apotek Hjärtat