Hitta din stil

Pröva personlig styling - en inspirerande upplevelse där du sätts i fokus! Du träffar Kristin Brulay från Brulay Makeup & Styling och guidas i kläd- och stildjungeln, genom färger, modeller, accessoarer m.m. som framhäver dig och din utstrålning!

Personlig Shopping

Konsultationen börjar med ett frågeformulär för att ge mig en första bild av vem du är. Därefter träffas vi på Kungsmässan och fikar för att sedan botanisera bland butikerna. Vi känner på Färg, Form och Stil som framhäver just din personlighet och kropp.
Varaktighet: 2h på Kungsmässan + frågeformulär
Pris: 3000kr

Garderobsplanering

Vad bör en bra basgarderob innehålla? Vi träffas hemma hos dig så jag får lära känna vem du är, vad du har för behov i arbete och vilka signaler du vill utstråla. Därefter tittar vi på din garderob - vi mäter, provar kläder, sorterar. Du får rekommendationer om kompletterande plagg och vad du skall tänka på i färg och form för att framhäva dig och din personlighet
Varaktighet: 2h hemma hos dig + frågeformulär
Pris: 3000kr

Garderobsplanering och Personlig Shopping

Varaktighet

2h hemma hos dig, frågeformulär och 3h på Kungsmässan.
Pris: 5500kr

Vid intresse kontakta Kristin Brulay på mail, info@kristinbrulay.com eller telefon 0708266724. Se www.kristinbrulay.com för mer information och inspiration.


Kristin Brulay har stylat många av våra modereportage i Kungsmässan Magasinet. Här är ett av dem från nr. 3/2010.

> Personal Shopping - Mat & Fest
> Personal Shopping - Inredning