Evenemang, onsdag 8 maj - söndag 26 majFörtidsrösta i EU-valet

Plats: Kungsmässan, torget

I EU-valet väljer invånarna i EU:s medlemsländer vilka som ska representera dem i parlamentet de kommande fem åren. Valdagen för EU-valet i Sverige är söndagen den 26 maj 2019. Förtidsröstningen i Sverige pågår 8–26 maj och du kan förtidsrösta på Kungsmässan under hela perioden, inklusive på valdagen.

Precis som vid val till riksdag, kommun och landsting får väljaren hem ett röstkort, och kan välja att rösta på valdagen i den angivna vallokalen eller förtidsrösta i valfri förtidsröstningslokal. Väljer du att förtidsrösta så är Kungsmässan av de lokaler i Kungsbacka kommun där du kan gå till för att lämna din röst.

Förtidsröstningen i Sverige pågår 8–26 maj och du kan förtidsrösta på Kungsmässan under hela perioden, inklusive på valdagen. För att förtidsrösta behöver du ha sitt röstkort och giltig id-handling. Om du har glömt ditt röstkort är Kungsmässan en av de lokaler i Kungsbacka där det finns möjlighet att skriva ut ett nytt.

Öppettiderna för att förtidsrösta på Kungsmässan är samma som varuhusets vanliga öppettider.
Måndag – fredag 10.00-20.00
Lördag – söndag 10.00-18.00

I Kungsbacka kommun finns flera lokaler för förtidsröstning. Mer information om valet och vart du kan rösta hittar du här: kungsbacka.se/eu-val

Sök fler evenemang

Välj datum och kategori