Sommarens program på Kungsmässan

Välkommen att upptäcka sommaren på Kungsmässan. Vi erbjuder extra sköna upplevelser under sommaren. Ta del av nedan program.

Massagefåtöljer
Passa på och ta en stund för dig själv och unna dig lite massage. Vi har 4 st massagefåtöljer utplacerade på Kungsmässan. 2 st finns utanför Rituals, plan 1 och 2 st finns utanför Jeansbolaget, plan 2.

Barnattraktion – Kungsmässan-Tåget
För de allra minsta har vi även ett litet Kungsmässan-tåg, för barnen att en åktur i. Tåget hittar du utanför Leklust på plan 2.

 

Fotoutställning – Mångfald under ytan.
Upplev vår unika fotoutställning, som visar på det marina livet i våra sjöar och hav.

Sällskapet för Undervattensfotografi (SfU)är ett ideellt sällskap för undervattensfotografering. Man fotograferar både i kalla arktiska och varma tropiska hav. Flera medlemmar har publicerat ett stort antal bilder och artiklar i tidningar och böcker samt på nätet.

Flertalet medlemmar kommer från Dykarklubben Sjökorna och är anslutna till Svenska Sportdykarförbundet samt till Riksidrottsförbundet. Sällskapet har arrangerat en lång rad utställningar av bilder som skildrar den fascinerande mångfalden under vattenytan. Flera av SfU:s medlemmar har varit svenska mästare i undervattensfotografering och har vunnit både nordiska mästerskap och stora internationella tävlingar, samt varit framgångsrika vid världsmästerskapen och då belönats med en guldmedalj 2018 och brons 2021

Fotoutställningen hittar du på plan 2 mellan Leklust och Barnens Värld.

Utställning av eldrivna motorcyklar.
Vid entré 4 så har vi en yta där vi just nu har en utställare – RGNT – som visar upp fina och moderna eldrivna motorcyklar. Ta gärna en sväng förbi och kika.

Sommartävling för barnen – Fiskejakt.
Under sommaren kan alla barn leta upp olika fiskar som vi satt ut på skyltfönster runt om på Kungsmässan. Alla som tävlar får en tablettask. Man kan vinna ett skolstarts-kit (Ryggsäck, pennfodral, block, pennor mm) till ett värde om 500 kr. Tävlingen pågår till och med 11 augusti. Tävlingsformulär och regler hittar du hos Barnens Värld.

Publicerat: 28 Juni 2024