Instabox och Budbee

Nu är det möjligt för dig som valt att handla i en nätbutik att hämta ut ditt paket hos oss på Kungsmässan om du valt utlämningställe Budbee eller Instabox. Du hittar båda utlämningsboxarna mittemot Intersport på plan 2. Kommer du utifrån är det enklast att gå in via entré 7 direkt från parkeringshuset plan 2 eller via entré 2 vid ICA Kvantum.

Budbee Box

Budbee Box är en tjänst som finns i utvalda nätbutiker. Budbee levererar varorna inom 24 h till en utlämningsbox nära dig. Med en kod hämtar du sedan ditt paket precis när det passar dig. Alla dina leveranser på ett ställe. Med Budbees app är det ännu enklare och använda Budbee när du handlar online. Ladda ner appen i App store eller Google play.

Vi har alla en inverkan på den värld vi lever i. Därför söker vi på Budbee konstant efter nya vägar framåt, för att alltid vara en del av lösningen och skapa nya sätt att introducera innovativa och smidiga lösningar för våra kunder och partners. Att skydda vår planet och skapa goda förutsättningar för kommande generationer är en integrerad del av vår kultur. Varje dag gör vi vårt allra bästa för att vara medvetna om vilket avtryck vi lämnar och vad besluten vi tar leder till.

Instabox

Tycker du om att stå i kö? Då är Instabox inget för dig. Med Instabox behöver du nämligen inte stå en endaste sekund i kö hos postombudet. Du har ju ändå bättre saker för dig.

Instabox startade 2015 och idag kan mer än halva Sveriges befolkning hämta ut paket i våra smarta skåp. Och lika okrångligt som det är att hämta ut ett paket, ska det vara att lämna tillbaka ett. Vi bryr oss lika mycket om dina paket som du gör. Vi tycker inte det behöver vara mycket svårare än så. Tack för att du väljer Sveriges okrångligaste frakt.

Spåra paket

Är ett paket på väg till dig? Kul! Klicka dig vidare här och skriv in ditt paket-ID och post- eller mobilnummer nedan för att spåra.

 

Publicerat: 16 September 2021