Fashion, Art & Design

Vi älskar uttryck. Och vi vill bidra till en värld med fler personliga, egensinniga och eleganta stilar som ger positiva avtryck. Låt de olika stilarna i vår höstkampanj inspirera dig till kontraster, kombinationer och detaljer som får det att vibrera lite extra i höst.

Välkommen till oss på Kungsmässan och till våra sociala medier och upplev allt det vackra som vi bjuder på i våra olika kampanjer.

Pink Monokroism

Pink Monokroism handlar om att våga ta sin stil ett steg längre. Här ackompanjeras det monokroma i en fantasi av blommor. Uttrycksfullt, självsäkert, stilfullt. 

Elegant Bliss

I Elegant Bliss möter det klassiska och odödliga en urban fashionista med element av rock´n´ roll och växtlighet som adderar ytterligare spänning till stilen. 

Breaking Wilds

I Breaking Wilds stilvärld finns inga regler. Här blir rosa och rött varandras bästa vänner och får kreationen att skruvas upp en oktav. Med blommor som en fjäderskrud på ryggen och i håret träder ett modernt skogsväsen fram. Vem är hon?

Flora Pastoral

Flora Pastoral är en lek mellan det avslappnade och naturliga, där spännande detaljer skapar nya uttryck. Den dekorativa kransen av växter och blommor är full av symbolik och associationer som för tankarna till hyllande av livet.

Sassy Shades

Sassy Shades handlar om att bära sina kläder med en attityd som kontrasterar mot mjuka material och olika nyanser av blekta pasteller. Looken blir cutting edge med oxblodsröda boots och spirande blomster som pricken över huvudet.

Publicerat: 22 September 2020