Budbee Box

Nu är det möjligt för dig som valt att handla i en nätbutik att hämta ut ditt paket i Budbees utlämningsbox på Kungsmässan. Budbee Boxen är placerad mittemot Arken Zoo på plan 1 under rulltrappan och du når den enklast via entré 1 eller 2.

Budbee Box

Budbee Box är en tjänst som finns i utvalda nätbutiker. Budbee levererar varorna inom 24 h till en utlämningsbox nära dig. Med en kod hämtar du sedan ditt paket precis när det passar dig.

Alla dina leveranser på ett ställe

Med Budbees app är det ännu enklare och använda Budbee när du handlar online. Ladda ner appen i App store eller Google play.

Vi har alla en inverkan på den värld vi lever i. Därför söker vi på Budbee konstant efter nya vägar framåt, för att alltid vara en del av lösningen och skapa nya sätt att introducera innovativa och smidiga lösningar för våra kunder och partners. Att skydda vår planet och skapa goda förutsättningar för kommande generationer är en integrerad del av vår kultur. Varje dag gör vi vårt allra bästa för att vara medvetna om vilket avtryck vi lämnar och vad besluten vi tar leder till.

Publicerat: 30 November 2020