Parkering och förbindelser

Funderar du på att besöka oss? Oavsett om du kommer till fots, med bil, buss eller tåg är det nära till Kungsmässan. Välkommen!

Parkering

Frågan är om något köpcentrum i Sverige kan erbjuda sina kunder lika många avgiftsfria parkeringsplatser som Kungsmässans köpcentrum. Kungsmässans kunder förfogar över ca 1350 platser - alla på bekvämt promenadavstånd! Parkeringen ligger i direkt anslutning till tre av Kungsmässans fyra ingångar, men i kvarteren runt köpcentret finns det också gott om plats.

Kollektivtrafik

Järnvägsstationen och busstationen Resecentrum i Kungsbacka ligger endast 100-talet meter från Kungsmässan. Det går således utmärkt att besöka Kungsmässan även om man inte förfogar över bil. Beträffande busstrafiken till och från Kungsbacka från olika väderstreck hänvisar vi till de aktuella, tryckta tidtabeller, som finns på bussarna och de större stationerna.

Det går också bra att ta reda på en busstid till och från Kungsbacka genom att besöka Västtrafiks webbplats: www.vasttrafik.se. Pendeltåg mellan Göteborg och Kungsbacka är ett utmärkt transportsätt. Tågresan tar ungefär 25 minuter. Även vissa av de ordinarie tågen längs västkustbanan stannar i Kungsbacka