Naturkompaniet grundades 1931 och sedan dess har vår kärlek till naturen drivit oss till att kunna erbjuda de allra bästa produkterna för friluftsliv. I dag Består Naturkompaniet av 34 friluftsbutiker runt hela Sverige.

Vår målsättning är att främja friluftsliv och hälsa genom att tillhandahålla utrustning som underlättar och berikar tiden du tillbringar i naturen.

Våra produkter är framtagna av världsledande varumärken och är utav högsta kvalitet och av tidlös design. Vi tror på produkter som håller länge och som gör ett så litet avtryck på vår miljö så som möjligt.

Hos oss får du kunskap och råd om utrustning och friluftsliv. Alla som jobbar på Naturkompaniet älskar att vistas i naturen och finns här för att guida dig igenom vårt sortiment så att du finner kläder och utrustning som passar just dig och dina behov.

Sortimentet kan skilja sig mellan de olika butikerna. Om du saknar något i vårt sortiment så hjälper vi dig gärna med att beställa hem det till din närmaste Naturkompaniet butik eller via e-handeln. Hela sortimentet hittar du på www.naturkompaniet.se

Gör vardagen till ett äventyr – Vi ses där ute

/Naturkompaniet

Kontaktinformation

Naturkompaniet
Kungsmässan 43438 Kungsbacka
Telefon: 0300-18910

Bilder från Naturkompaniet