Videoklipp

På Kungsmässan älskar vi att överraska våra gäster. Vi vill bjuda på någonting mer än bara en shoppingupplevelse. Nu kan du t.e.x se filmen från höstens Modevisning på Kungsmässan!

Kungsmässans Modevisning 2017

Lördagen den 7 oktober presenterade Kungsmässan höstens trender och kollektioner i en färgsprakande modevisning. Stylist och konferencier var Frida Zetterström, känd från bland annat Nyhetsmorgon i TV4. I höst är det rött och rosa, manchester och sammet, mönster i hela set, denim on denim och jordnära toner som gäller. Alla som kom bjöds på massvis med trendtips och inspiration. Stort tack till alla som kom och även till alla er som medverkade och gjorde modevisningen till ett så lyckat event!

Kungsmässans Modevisning 2017 from Kungsmässan on Vimeo.

Kungsmässan Modevisning 2016!

Sammet, ljusrosa och dubbelknäppt. Det är tre av höstens trender som visades på Kungsmässans modevisning lördag 17 september. Det bjöds på en höstinspirerande modevisning med ett 20-tal butiker som visade upp sitt fantastiska utbud av höstens alla trender. Här har vi samlat det bästa av det bästa! Varsågoda och njut!

Kungsmässans Modevisning 17/9 2016 from Kungsmässan on Vimeo.

Medverkande butiker: BikBok, Brothers, D.O Design Only, Feminette, Jack &Jones, Jeansbolaget, Joy, Kajs, Lodge Living, Melrose Co., MQ, Polarn O. Pyret, Raglady by Tara, Tara, Volt och Dressmann. I de fall där butikerna ej använde sina egna skor i visningen stod Johanssons för skorna.
Filmproduktion: tre14

Invigning av Jul på Kungsmässan 2015!

Äntligen var det dags! Fredagen den 20 november tändes Kungsmässan i färgsprakande och vackra julfärger. Kvällen blev en riktig familjefest med härlig julstämning. Kvällen inleddes med vacker körsång av Varlaskolans musikklasser på Kungsbacka Torg. Därifrån åkte Tomten med häst och vagn till Kungsmässan där våra tomtenissor och nissar, glöggdamer och Rådakören välkomnade honom med klassiska julsånger, mustiga pepparkakor och värmande glögg. Efter att Tomten hållit sitt invigningstal tryckte han på den magiska knappen som tände upp hela Kungsmässan i magiska julfärger.

Stort tack till alla, stora som små, som var med och gjorde invigningen av Jul på Kungsmässan så fantastiskt lyckad!

Filmproduktion: Joel Film

Invigning av Jul på Kungsmässan 2015! from Kungsmässan on Vimeo.

Kungsmässan Modevisning 2015!

Lördagen den 19 september bjöd Kungsmässan på en höstinspirerande modevisning! Ett 20-tal butiker visade upp sitt fantastiska utbud av höstens alla trender. Här har vi samlat det bästa av det bästa i filmväg! Varsågoda och njut!

Medverkande butiker: BikBok, Jack &Jones, Dressmann, Joy, Kajs, Feminette, Dimoda, JC, Design Only herr och dam, Brothers & Sisters, Change, Indiska, Volt, Polarn O. Pyret, Lodge Living, Melrose Co., Raglady by Tara, Tara, Din Sko och Scorett. I de fall där butikerna ej använde sina egna skor i visningen stod Scorett för vuxenskorna och Din Sko för barnskorna.
Filmproduktion: tre14


Invigning av Jul på Kungsmässan!

Fredagen den 21 november tändes Kungsmässan i färgsprakande och vackra julfärger. Kvällen inleddes med vacker körsång av Varlaskolans musikklasser på Kungsbacka Torg. Därifrån åkte Tomten med häst och vagn genom Kungs...backas gator och torg till Kungsmässan. Rådakören välkomnade hela tomteparaden med klassiska julsånger, mustiga pepparkakor och värmande glögg. Efter att Tomten hållt sitt invigningstal tryckte han på den magiska knappen som tände upp hela Kungsmässan i skimrande julfärger!
Filmproduktion: Oddway

Invigning av Jul på Kungsmässan! from Kungsmässan on Vimeo.

Kungsmässan fashionshow!

Lördagen den 27 september bjöd Kungsmässan på en färgsprakande fashionshow. På storstilat manér visades hösten och vinterns hetaste mode. Här har vi samlat det bästa av det bästa! Varsågoda och njut!

Medverkande butiker: MQ, Volt, Kajs, Polarn O. Pyret, Brothers, Sisters, Design Only, JC, Joy, Melrose Co., Jack & Jones, Lodge Living, Kicks, Hår & Sånt, Rizzo och KungsUr.
Filmproduktion: Oddway

Kungsmässan fashionshow! from Kungsmässan on Vimeo.