Och vinnaren är...

Nu är tävlingen avgjord! Karin Nilsson vinner kokboken Moderna Matsäckar av Susanne Hovenäs & Katarina Wilk.

KOKBOKEN MODERNA MATSÄCKAR
Moderna Matsäckar är ett uppslagsverk för dig som behöver lite ny matinspiration att fylla barnens ryggsäckar med! I denna färgglada bok hittar du mängder av enkla, nyttiga och variationsrika förslag på mat i farten, anpassade efter barn från förskolan till mellanstadiet.

Under april månad har Kungsmässans hemsidebesökare tävlat om kokboken genom att skicka sina motiveringar till varför just de varit i behov av Moderna Matsäckar. Sista tävlingsdag var söndagen den 2 maj.

VINNAREN UTSEDD
Nu är tävlingen avgjord och vinnaren har utsetts. Karin Nilsson, mamma till två hungriga ridtjejer, får nu ett exemplar av kokboken Moderna Matsäckar!

Här är den vinnande motiveringen:

"Med två hästtokiga tjejer behövs det rejäla grejer. En heldag i stallet kräver med än mackor i detta fallet. Kram från mamma till två hungriga."
- Karin Nilsson

Grattis Karin! Du kommer nu att kontaktas via e-post.

-------------

MÅNGA BRA MOTIVERINGAR
Här kan du läsa alla andra härliga tävlingsbidrag:

"I denna tid av bara riskakor med ostsmak hit och riskakor med pizzasmak dit kan en mamma behöva lite inspiration för att övertyga sina barn om att det finns annat som är gott än riskakor..."
- Malin Uhlin

"En varmkorv mellan träning, en pannkaka i picknickväskan - nä nu är det dags att bryta gamla mönster och våga något nytt!"
- Eva Magnermyr

För att fantasin tryter och jag är trött på inplastade ostmackor och kalla pannkakor."
- Jeanette Ivarsson

"Skulle vara trevligt att få ta del av inspirerande picknickalternativ att ta med vid utflykter med mina barnbarn."
- Gun Jägard

"För man blir så glad av nya idéer och nya förslag på matsäcksmat"
- Christina Antonsson

"Inspiration till roligare mat jag behöver, för mina barns luncher framöver!"
- Daniela Roughsedge

"Mina tre barnbarn ska tillbringa några veckor hos oss i sommar. Vi vill vara ute så mycket som möjligt. Det skulle vara kul att få tips på Moderna Matsäckar hur man kan fixa snabba och nyttiga utflyktsmål"
- Rosa Goldstein

"Jag är en 18-årig tjej som åker direkt till träningen varje dag efter skolan. Jag börjar tröttna på mackor och frukt och skulle behöva inspiration till recept på matsäckar. Det är väldigt viktigt att äta ordentligt innan träningen!"
- Sara Eriksson

"Jag har länge efterlyst en matsäcksbok och nu har den äntligen kommit... Jag vill bara ha den!!!"
- Catrin Marzelius