Presentkort. Skäm bort någon du tycker om.

Kungsmässans presentkort är den perfekta gåvan att ge bort till någon du tycker om eller vill överraska. Kortet ger massor av möjligheter till härlig shopping i de flesta av våra butiker och köpes enkelt i ICA Kvantums förbutik.

Presentkortet gäller i alla butiker förutom Forex, Telenor och Telia. Vi jobbar givetvis på att lösa detta så snart som möjligt. Kungsmässans elektroniska presentkort är giltigt i 2 år och när man handlar dras automatiskt köpesumman från kortet.

Saldoavläsare
Nu är det möjligt för alla våra Kungsmässan gäster att kontrollera saldot på sitt Kungsmässan presentkort. En saldoavläsare finns numera installerad vid ICA Kvantums förbutik.
Du kan även kontrollera saldot på ditt presentkort här!

Presentkort på faktura
Representerar du ett företag och vill göra en större beställning på faktura? För att få handla mot faktura krävs det att ni kontaktar Karin Centrumledningen senast 4 arbestdagar innan ni behöver få presentkorten överlämnade. Vid större beställningar under högsäsong (läs; inför julen) krävs det ännu längre framförhållning.

Giltighet gamla presentkort
Observera att de gamla papperspresentkorten, enligt konsumenttjänstlagen, gäller i tio år om inget annat framgår. Det är därför extra viktigt att kontrollera när presentkortet är daterat.