Nytt Magasin ute nu!

Så är den redan här igen. Den efterlängtade julen. För trots att man kan vara väldigt säker på att det blir jul det här året också, känns det alltid som att den kom omtumlande snabbt när den väl är här. För dig börjar kanske checklistomas högtid nu, men vi har tänkt på julgranskulor, polkakäppar och presentpapper länge.

Vår planering inför julen börjar långt före sommaren. Det är nämligen då vi utvärderar förra årets jul på Kungsmässan. Vad var bäst? Och vad viIl vi göra annorlunda i år?

Fredag den 20 november är du varmt välkommen att inviga julen med oss på Kungsmässan. Vi lovar att det blir en upplevelse att minnas. Fram tills dess gör vi allt vad vi kan här i Magasinet för att ladda upp inför ett fullspäckat december.

Vi hoppas att du känner dig lika inspirerad inför årets största högtid som vi gör. Trevlig läsning och en riktigt god jul önskar vi på Kungsmässan !

Har du inte fått ett Magasin i brevlådan kan du hitta ditt exemplar på Kungsmässan eller läsa det digitalt på hemsidan. Vi önskar dig en riktigt trevlig läsning och hälsar dig varmt välkommen till oss.