Naturkompaniet öppnar butik på Kungsmässan

VI har nu glädjen att berätta att Naturkompaniet kommer att öppna butik hos oss i juni 2019! Naturkompaniet består av 33 friluftsbutiker som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken.

Del av deras pressmeddelande:
Kungsmässan har vuxit fram som ett av Sveriges mest populära köpcentrum, det har inte minst en rad utmärkelser bevisat. Kungsmässan står nu inför nästa steg och genomgår en omfattande utbyggnad och renovering som inte bara kommer att öka ytan utan som också gör att man tar ett rejält kliv mot nya kommersiella möjligheter för sina hyresgäster och besökare.


"Idag har vi 3 butiker i centrala Göteborg och med denna etablering så täcker vi en större geografisk yta i Göteborgsområdet och vi kan förbättra vår tillgänglighet och kundservice för våra kunder i regionen. Butiken kommer att ha ett hållbart, brett och slagkraftigt sortiment för alla som gillar att spendera tid utomhus och göra vardagen till ett äventyr" Henrik Hoffman, Vd Naturkompaniet AB.

Om Naturkompaniet:
Naturkompaniet består av 33 friluftsbutiker som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Vår målsättning är att främja friluftsliv och hälsa genom att tillhandahålla utrustning som underlättar och berikar friluftsliv och vår uppmaning till våra kunder är;" Gör vardagen till ett äventyr ".