Möt våren & sommaren med oss!

Årets skiftningar brukar inspirera till förändring och nya idéer. Sällan blir det så tydligt som under våren, då kläderna blir lättare och ljuset får oss alla att blomma. Vi på Kungsmässan står självklart redo i årets första nummer av Kungsmässn Magasinet!

På tal om att blomma, i det här numret har vi faktiskt en liten blomsterspecial. Jessica på Kungsblomman berättar om sina tankar om floristyrket, dessutom ger vi inspirerande exempel på olika bukettarrangemang.

Som vanligt botaniserar vi bland olika trender. I detta nummer lägger vi fokus på sneakers. Dessa tidlösa skor passar lika bra till jeansen som till finklänningen. Något som alltid ligger i tiden är välmåendet. Det gäller dock att hitta rätt balans mellan träningen och vad du äter och dricker. Vi ägnar ett uppslag åt olika hälso- och levnadstips som ligger i tiden.

Modestoryn fokuserar självklart på vårkänslor, med ljusa och lätta kollektioner som du hittar på sidorna 14-27. Vidare kan du läsa om allsköns vårtips, accessoarer, teknik och trender, och sist men inte minst, om Jencic, ett nytillskott på hyresgästlistan som av Mix Megapols lyssnare blev framröstad till Göteborgs bästa klädbutik. Välkommen till Kungsmässans vårnummer!


Har du inte fått ett Magasin i brevlådan kan du hitta ditt exemplar på Kungsmässan eller läsa det digitalt här.