Kungsmässan skänker 17.000kr.

I lördags bjöd Kungsmässan på en härlig stämning för alla Världens Barn. Nassim Al Fakir uppträdde och showade loss nere på scenen för alla barn och vuxna. Med ett helt underbart humör och engagemang var det otroligt svårt att inte ryckas med i glädjen och dansen.

Efter framrädandet gavs alla Kungsmässans gäster chansen att få sin skiva eller bok signerad av Nassim. Nassim bjöd på stor ödmjukhet gott om tid för att bli fotograferad tillsammans med Kungsmässans alla små gäster. På plats på torget under större delen av dagen fanns även Cornelia från Form & Fantasi och erbjöd vacker ansiktsmålning till alla barnen.

17.000 kr

För varje besökare under hela lördagen skänkte Kungsmässan en krona till riksinsamlingen för Världens Barn och avrundat uppåt till närmaste tusental fick vi in hela 17.000kr.

Stort Tack till alla er som valde att komma till Kungsmässan just denna dag. Tillsammans har vi bidragit till Världens Barn.

Stort Tack även till alla er som bidrog till ett mycket lyckat arrangemang; Nassim Al Fakir, G9 produktionsbolag, Fegge & Mattes - Ljud, ljus och event, Cornelia Form & Fantasi, NOKAS bevakning.