Bubbel & Brie - en unik ostbutik

Välkommen till Bubbel & Brie, eller "Bubblan" i folkmun, en unik ostbutik som huserar i en ombyggd hästtransport direktimporterad från England. Ett unikt ostbutikskoncept med de finaste delikatessostar för den kräsne ostkännaren som vill ha det lilla extra.

Bubbel & Brie öppnar åter igen efter sommaren torsdag 23 augusti kl. 10.30. Ni hittar dem utanför Kungsmässan vid entré 3 med följande öppettider:

Onsdag kl. 10.30-16.00
Torsdag - Fredag kl. 10.30-18.00
Lördag kl. 11.00-15.00

*med reservation för avvikelser vid inbokade evenemang. Följ gärna @bubbelochbrie i sociala medier för aktuell information.


Till alla shoppande ostälskare erbjuder vi även kaffe och grillade osttoasties baserade på våra fantastiska ostar. "Bubblan" är den första av sitt slag i Sverige och en Rice of Leicestershire Horsebox från 1978, nu fylld med underbara dessertostar, olivoljor, de godaste kexen till ost, utvalda marmelader samt ost- och matböcker skrivna av "Bubblans" ägare Alexandra Ruane. Alexandra är osthandlare i femte generation och håller populära ost- och vinprovningar, utbildningar och kurser inom ost och vin. Hon hjälper dig självklart välja de bästa ostarna till ostbrickan med matchande vintips.