Nytt amningsrum för finsmakare

Nu har Kungsmässan gjort lite extra för att skämma bort sina föräldralediga gäster. I samband med höstens intåg står vårt nya, fräscha och omdesignade amningsrum klart.

- Oj, vad lyxigt det är här inne, hördes en besökande mamma nyligen säga då hon öppnade dörren till Kungsmässans nya amningsrum. En annan höll med och fyllde i att det kändes som att komma hem till någon. Just så vill inredarna bakom den nya designen att ett besök i rummet skall kännas.

Naturlig ro

Under sommaren har Kungsmässans amningsrum förvandlats till en riktig oas i klara, härliga naturfärger med inriktning mot komfort, hemkänsla, lugn och harmoni. Förutom att rummet nu känns mysigare, ljusare och mer funktionellt finns nya små detaljer att vila ögonen på - fina, blommiga kuddar, färska blommor, moderna lampor, en gosig matta, hängare i form av små djur och en väggdekoration som på ett fint sätt smälter in och knyter ihop inredningen.

Sagohörna med ljud

För föräldrar till de allra minsta finns sköna soffgrupper och fåtöljer, tillgång till toalett med skötbord, micro och diskho. För de lite äldre barnen, som kanske väntar på att småsyskonet i familjen skall få lite mat, finns nu en liten sagohörna med interaktiva ljudberättelser att underhålla sig med. Här kan barnen själva bestämma vilken saga de vill lyssna på och sedan slå sig ner i en skön, kattformad sittsäck. Ljudet är riktat och hörs väldigt väl för barnet i sagohörnan men bara svagt för dem runtomkring - allt för att bibehålla lugnet i rummet. Att Kungsmässans fyra saltvattenakvarier finns precis utanför dörren är en bonus som avrundar besöket och gör det ännu mer lustfyllt för såväl stora som små.

För design av amningsrummet står centrumledningens marknadskoordinator och projektledare Josefine Lagerström Pollak tillsammans med Kungsmässans inredare Anna-Lena Jönsson och Anki Abrahamsson.

För mer information och inköpslista, kontakta Josefine Lagerström Pollak på centrumledningen:

Tel: 0300-168 10, E-post: info@kungsmassan.se