8 Mars 2021
Normal - ny butik

Vi inleder veckan med att presentera den härliga nyheten om en ny hyresgäst - Normal öppnar butik hos oss! Arbetet med lokalen är igång och redan under maj månad kommer de att slå° upp dörrarna till butiken. Ni kommer att hitta dem mellan @masalastreetkitchenkba och @arkenzoo nere på° plan 1. 
För mer info när det närmar sig öppning - följ oss gärna i våra sociala kanaler.

Välkommen till Normal!

Hos oss hittar du ett stort utbud av helt normala varor – till onormala priser. Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror. Det är märkesvaror som du redan känner till och använder i badrummet, i köket och till rengöring – t.ex. L´Oréal, Gillette, Colgate och Ajax. Men Normal är mycket mer än bara fasta, låga priser på vardagens märkesvaror.

Vårt mål är att du som kund ska få en unik och intressant butiksupplevelse varje gång du besöker våra butiker. Därför tar vi in minst hundra nya och spännande varor varje vecka, som kompletterar vårt fasta sortiment. Det gör det extra roligt att gå på upptäckt i vår butik om och om igen.

www.normal.se
Instagram
Facebook