En omtänksam jul

Julen är snart här och i år är den lite annorlunda. Trots att det inte blir någon Kungsmässantomte, Kungsklapp eller julmarknad väljer vi med omtanke för våra butiker och gäster att hitta och se ljusglimtarna i den situation vi alla befinner oss i. Att ställa in julen är inte aktuellt såklart utan istället gör vi det igen - vi ställer om. Julkänslan kommer att komma till liv och Kungsmässan kommer att pyntas för en stämningsfull upplevelse med extra mycket fokus på ljuset och placering utomhus.

På totalt flera ställen inne i huset kommer det att dekoreras med julkulor och granar på bästa Kungsmässanvis. Vi kommer att ha ett stämningsfullt ljusregn utomhus mellan Clas Ohlson och Hjeronymus och våra entréer kommer att dekoreras och belysas. Stora prismor kommer att pryda taket vid våra entréer och en 12 meter hög gran kommer att möta alla gäster som passerar Kungsmässan från utsidan vid entré 1. Vi kommer även att ha ljusprojicering på tre olika ställen på fasaden för att skapa extra mycket stämning i vintermörkret och självklart granar, massor av granar kommer att pryda utsidan längs med fasaden och mot Borgmästaregatan.

Nytt för i år är även vår fantastiska julkula i storleken ”större” som helt enkelt måste beskådas på plats, denna kommer att placeras på utsidan Kungsmässan mellan entré 3 och 4. I år kommer totalt 17 000 julkulor sättas upp och pryda våra julgranar. Samtliga monterade för hand med känsla och precision. Hur julkulorna ser ut är ingen slump, deras färg och form är valda för att passa Kungsmässans befintliga färger och ge något av en kunglig stil. Färgerna på Kungsmässans logotyp kommer igen i det gröna i granen, men också i de blåa och röda julkulorna. Vi har även valt att addera dekorationer i koppar för att matcha befintliga detaljer i huset samt lagt till lite silver för att få den rätta lyxiga känslan. Vi hoppas att kunna sprida härlig stämning och julkänsla till alla våra gäster!

Fortsätt att ta väl hand om er, håll ut och håll omtänksamt avstånd.

Publicerat: 11 November 2020