ÄR DU VÅR NÄSTA MODELL?

Kungsmässan NextModel är din möjlighet att få känna på hur det är att vara en riktig stjärnmodell. Du som blir utvald kommer att bli stylad och fotograferad av ett professionellt modeteam. Anmäl dig redan nu om du vill ha chansen att synas i vårens nummer av Kungsmässans magasin.

Så här funkar det

 • Vi behöver tre bilder

  Ta tre bilder på dig själv (eller låt en kompis fotografera dig). Vi behöver en ansikts- och en helkroppsbild samt en bild i profil. Bilderna ska vara nytagna och utan filter eller andra liknande effekter. Ladda upp bilderna och fyll i dina uppgifter nedan. En jury kommer att välja ut och kontakta de som får erbjudande att bli Kungsmässans NextModel!

 • Fotografering

  Du som blir utvald till NextModel kommer att bli modell för en dag! Vi träffas i en fotostudio eller på annan plats där du blir stylad och sminkad av en stylist. Därefter sker själva fotograferingen som utförs av en professionell fotograf. Allt kommer att ske under en heldag (vardag) och du kommer att få uppleva hur det är att vara en riktig stjärnmodell! Ett unikt tillfälle för dig som trivs framför kameran

 • Publicering

  Bilderna på dig kommer att publiceras i Kungsmässans magasin. De kan också komma att användas i Kungsmässans övriga marknadsföring, t ex i annonser eller skyltar på stan, på Kungsmässans hemsida, i sociala medier, etc.

 • Fame

  Visst har du någon gång drömt om att vara den som alla ser? Det här är vårt sätt att erbjuda dig en plats i glamoursolen. Missa inte det här tillfället att bli NextModel!

Anmäl dig här

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan

Börja med att ladda upp bilderna enligt anvisningarna här bredvid. Bilderna får ej vara större än 2MB/bild. Därefter fyller du i formuläret nedan. Om du inte fyllt 18 år än måste ditt deltagande godkännas av målsman.

Regler

Bildrättigheter

Kungsmässan förbehåller sig rätten att använda de bilder som tas vid NextModel-fotograferingen i sin kommande marknadsföring. Bilderna kommer i första hand att publiceras i Kungsmässans magasin. De kan även komma att användas i andra sammanhang, t ex annonser, affischer, film, webb, sociala medier etc.

Åldersgränser

Vi är intresserade av modeller i alla åldrar. I de fall då deltagaren ej fyllt 18 år måste deltagandet godkännas av målsman. Målsman måste även vara närvarande under fotograferingen.