Page 26 - Magasinet

This is a SEO version of Magasinet. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

En väl fungerande kamera som uppfyller dina behov och ambitioner som fotograf är förstås förutsättningen för att ta fna bilder. Inte minst för att föreviga dina mest minnes-värda sommarstunder. Det fnns som du vet mycket att välja mellan. Fråga runt bland vänner och bekanta för att

få tips och råd om modeller och varianter och tveka inte att be om hjälp i butiken. Förutom att guida dig fram till kameran med stort K, kan butikspersonalen också göra en första demonstration av kamerans fnesser, särskilt de som är mest användbara just för dig. De allra festa kame-ror har programfunktioner som porträtt, landskap och rö-relse. Om du inte känner dig bekväm med de manuella går dessa alldeles utmärkt att tillämpa för att ta härliga bilder. När kameran och du känt på varandra är det dags att göra det till en vana att ta den med dig överallt. Bästa sät-tet att lära sig någonting är som bekant att praktisera. Var nyfken, prova dig fram och låt för allt i världen inte kameran ligga orörd i väskan.

Under sommar och semester plåtas det fi-tigt i hopp om att föreviga det allra bästa för lång tid framöver. För att du ska knäppa så många lyckade bilder som möjligt ger vi dig några goda råd på vägen. Lycka till!

Säg omelett!

26

KUNGSMÄSSAN MAGASINET NR 2 2011

Page 26 - Magasinet

This is a SEO version of Magasinet. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »