Page 2 - Magasinet

This is a SEO version of Magasinet. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

ag hörde nyligen någon säga: Vi svenskar gillar melankoli, det är därför vi tycker om våran sommar. Och visst gillar vi att gå och vänta ett helt år på sommaren, trots att vi vet att den är så oberäknelig. Kanske är det till och med därför vi tycker så mycket om den? Att slutet fnns runt hörnet betyder nämligen att vi måste unna oss lite kvalitetstid i solen när värmen väl besöker oss.

I år bjöd solen på sina första varma strålar redan innan vi ens börjat förvänta oss dem. Just en sådan dag passade Magasinet-redaktionen på. I nygrönt gräs, kristallklart ljus

och ljumma vindar genomfördes en utomhusfotografering som fck både modeller, sty-list och fotograf att önska att dagen aldrig skulle ta slut. Resultatet av dessa sagolikt sköna arbetstimmar har du här på sidorna som följer.

Oavsett om din shortssäsong består av jobb, plugg eller ledighet i år, är det dags att sluta vänta. Inte för att sommaren snart är på väg bort utan för att du förtjänat att verkligen konsumera den. Välj en skön utomhuslunch om du jobbar! Pausa från kursböckerna och drick kaffet på balkongen! Släng iväg ogräsverktyget och åk ner till havet! Sommaren må vara kortvarig, men inte så kort att du behöver ta ut sorgen i förskott – om du nu inte gärna vill.

I detta nummer av Kungsmässan Magasinet tipsar vi om hur du kan få ut mesta möjliga ur den brännande hängmatteperioden. Varsågod och njut!

J

”Pausa från kursböckerna och drick kaffet på balkongen!

Släng iväg ogräsverktyget och åk ner till havet!”

Kungsmässan Magasinet produceras av Guts. Medarbetare: Louise Svensson, Jonny Lindh, Kristin Brulay, Maria Graf, Daniel Pettersson och Evalotta Sundling. Trycker gör Color Print AB. Kungsmässan reserverar sig för eventuella tryckfel, prisförändringar och slutförsäljning. Ansvarig utgivare: Josefne Lagerström-Pollak.

Annika Berne Centrumledningen

SVENSK D I REKTREKLAM

www. sd r. se SVENSK D I REKTREKLAM

www. sd r. se

SVENSK D I REKTREKLAM

www. sd r. se

2

KUNGSMÄSSAN MAGASINET NR 2 2011

Page 2 - Magasinet

This is a SEO version of Magasinet. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »