Hur ser din perfekta kaffestund ut? En kopp kaffe är så mycket mer än en kort återhämtning i vardagen. Det är din ritual, som du kan anpassa efter din egen personliga smak och livsstil.

Nespresso är ett system som erbjuder noggrant utvalt kaffe, designade accessoarer och kaffemaskiner som kombinerar innovativ design med avancerad teknik och användarvänliga funktioner. Vilket gör att du ständigt uppnår samma förstklassiga nivå som de mest kvalificerade baristorna, hemma i ditt eget kök.

De hermetiskt förslutna aluminiumkapslarna är inte bara återvinningsbara i all oändlighet utan ger även optimala förutsättningar för att bevara de 900 extremt känsliga aromerna i det färskmalda kaffet. Nespressos experter har skapat ett oöverträffat antal kaffeblandningar, var och en med en egen unik personlighet och bakgrund. Våra kaffespecialister guidar dig genom sortimentet och bjuder dig gärna på provsmakning i vår boutique.

Välkommen till Nespresso Boutique i Kungsmässan för att uppleva gourmetkaffets alla smaker och aromer med fokus på förstklassig service och expertis.

Kontaktinformation

Nespresso Boutique
Kungsmässan 434 38 Kungsbacka