Pressmeddelande:

Melrose Co. + Joe & The Juice = Sant

2009-12-02

Snart ser vi Kungsmässans gäster kombinera trendiga julklappsinköp med uppfriskande avkoppling. Fredagen den 11 december går ridån upp och två helt nya koncept presenteras i en gemensam lokal på övre plan.

Lagom till lucia öppnar Melrose Co. ­- en ny livsstilsbutik med kläder, möbler och accessoarer presenterade i en tillbakalutad miljö inspirerad av rå romantik och klassisk trend. Samtidigt och i samma lokal är det sverigepremiär för det internationella juicebarkonceptet Joe & The Juice, med naturliga förfriskningar i form av vitaminladdade juicer och smoothies samt uppiggande, gott kaffe.

"Raw & Romantic, Trendy & Classy, Sporty & Spicy, He & She"
Bakom Melrose Co. ligger Jessica och Johan Frohagen, välkända ägare till de populära mode- och inredningsbutikerna Alfons Home Store, Alfons Junior House och Alfons Summer Shops med etableringar i Kungsbacka, Smögen och Hunnebostrand.

Allbäck och Geigert siktar mot nya mål
Franchisetagarna av Joe & The Juice i Sverige är familjerna Allbäck (Suzanne och Marcus) och Geigert (Tanja och Joakim). Redan då Marcus spelade för FC Köpenhamn förälskade sig Allbäcks i den trendiga juicebaren på Rue Verte och gjorde en första förfrågan om att etablera konceptet hemma i Sverige. Nu är planerna verklighet. Driften av Joe & The Juice på Kungsmässan skall skötas av Suzanne och Tanja.

För vidare information kontakta Bo Rundberg, Kungsmässans centrumledning,
tel. 0300-168 14, Johan Frohagen, Melrose Co. tel. 0702-84 17 00 eller Joakim Geigert, Joe & The Juice, tel. 0709-35 87 00.

Hemsida: www.melroseco.se och www.joejuice.com