Pressmeddelanden

  • Idag premiärvisas Hemtex nya butikskoncept på Kungsmässan. Butiksmiljön blir mer inspirerande och lättare att hitta i samt sortimentet en högre designgrad. Man har gjort det enklare och roligare att handla genom att erbjuda hela online-sortimentet i den fysiska butiken.

  • Fredagen den 21 november kl.18.00 invigs julen på Kungsmässan. Inför sin ankomst färdas Tomtefar med häst och vagn på gator och torg genom Kungsbacka. I tomteparaden har han även med sig Varlaskolans musikklass som sjunger julens alla sånger.

  • Sedan ett par år tillbaka erbjuder Kungsmässan sina kunder extra fin julklappsinslagning - den sk. Kungsklappen. Inslagningen är kostnadsfri men man tar tacksamt emot dricks. Dricksen skänker man sedan till en hjälporganisation som har barnen i fokus.
  • Fredag 22 november kl.18.00 invigs julen på Kungsmässan med tomteparad och stämningsfylld körsång. Tomtefar invigningstalar från utomhusscenen för att sedan ta plats på Tomtetronen på Kungsmässan. Hos Tomten kan sedan alla barnen lämna sina önskelistor ända fram till dan före dopparedan.

  • Vi är mycket stolta att kunna titulera oss som "Bästa köpcentrum 2013" efter att tagit hem vinsten i Mix Megapols kampanj "Bäst i Göteborg 2013". Vi är väldigt glada och tacksamma över uppslutningen kring Kungsmässan! Stort tack till alla er som röstat på oss - vi gillar er precis lika mycket som ni gillar oss.

  • Tidningen Market gör tillsammans med GFK (Growth from Knowledge) varje år en stor undersökning av Sveriges drygt 200 största köpcentrum och handelsplatser. Många ställen förknippas med bättre priser. Men Kungsmässan i Kungsbacka har med en tydlig nöjesshoppingprofil lyckats etablera sig som det mest uppskattade köpcentret i hela Västra Götaland och kan även i år stoltsera med att vara Sveriges trivsammaste köpcentrum.

  • Söndagen den 28 april får vi storbesök på Kungsmässan! Klockan 14.00 kommer Gyllene Tider till scenen på plan 1 för att signera sin nya skiva "Dags att tänka på refrängen". Per Gessle tillsammans med Gyllene Tider är tillbaka LIVE 2013 efter nio år med nya allsången: Dags att tänka på refrängen. Turnén är bandets första sedan 2004 och 19 konserter är inplanerade runt om i Sverige.

  • Söndagen den 24 februari hälsar vi Antikexperterna Björn Gremner och Pontus Silfverstolpe välkomna till Kungsmässans Antikdag.

  • Den 5-10 februari är det Sverigepremiär för Schlagerutställning med svensk schlagerhistoria på Kungsmässan. ABBA's världsberömde kostymdesigner Owe Sandström presenterar i utställningen stora delar av Svensk schlagerhistoria genom sina fantastiska kreationer uppsydda till våra stora artister.

  • I januari startar Kungsmässan Akademi. Vizuera som fått uppdraget att genomföra akademin ska utbilda Kungsmässans butikschefer och säljare. Mod, Passion och magi kommer finnas med på den här resan där syftet är att skapa lönsammare butiker med högre servicenivå samt att förstå och dra nytta av Kungsmässan.

Fler pressmeddelanden:1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-58