Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor:
Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #kungsmässanhöst godkänner du våra tävlingsvillkor.

Kungsmässan förbehåller sig rätten att anmäla bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång samt bilder som bedöms skada varumärket Kungsmässan.

En jury bestående av representanter från Kungsmässan utser vinnarna. Bidragen bedöms efter kreativitet, personlighet och relevans till temat "höst". Den tävlande måste även själv vara med på bilden. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinst/presentcheck är giltiga i två år från laddning,

Vinnarna meddelas via en kommentar från Kungsmässan i anslutning till bilden på Instagram och presenteras på Kungsmässans Facebooksida och på kungsmassan.se. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Kungsmässan på info@kungsmassan.se och uppge namn och adress dit vi kan sända presentchecken. Alternativt kan du hämta presentchecken på Kungsmässans kontor. Om vinnaren inte har kontaktat Kungsmässan senast två veckor efter att tävlingen är avslutad förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

Tävlingen anordnas och ansvaras av Kungsmässan. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Kungsmässans Centrumledning.