Where country meets fashion

Nu har vår senaste livsstilsbutik haft smygpremiär på Kungsmässan! Tom Joule lovar att ge oss "oemotståndlig design som får oss att le".

Where country meets fashion
Tom Joule började sin karriär 1980 med att sälja oljerockar och hattar på ridtävlingar runt om i England tillsammans med sin far. Så småningom blev han frustrerad över utbudet och att allt var murrigt, grönt och brunt - det behövdes mer färg och mönster! Han designade ett par rosa gummistövlar med blommor. De sålde slut direkt...Living the good lifeJoules har vuxit i enorm takt, vunnit åtskilliga priser för sin unika design och etablerat sig som mer än bara ett klädmärke - en livsstil. Joules får dig att må bra. Som en promenad med hunden en stilla morgon, som doften av nybakt bröd eller blommorna i den gamla mjölkkannan, som barnens skratt. Som det som är viktigt i livet.

Value for money
En oemotståndlig design, kläder som får dig att le. Joules står för mycket hög kvalitet och för små roliga detaljer. Att det är så prisvärt är ytterligare något att glädja sig åt.

Joules is not a secret anymore
Joules har idag ett 30-tal egna butiker i England och säljer via välrenommerade återförsäljare som Harrod's och John Lewis Department Store samt i butiker inom ridsport, trädgård, interiör etc. Internationellt finns Joules (under namnet Tom Joule) representerade i Tyskland, Frankrike, Holland, Belgien, Luxemburg, Italien och USA. Hösten 2009 öppnades den första Tom Joule butiken i Sverige på Korsgatan i Göteborg. Redan i februari 2010 öppnar vi nästa butik på Kungsmässan i Kungsbacka.

Läs mer på Tom Joules hemsida