Ladda din elbil på Kungsmässan!

Du vet väl om att Kungsmässan har installerat en laddstation för elfordon med möjlighet att ladda två bilar samtidigt. Alla elfordon med europeisk standard kan ladda sitt elfordon här. Denna satsning är en del i Kungsmässans hållbarhetstänk. Välkommen hit och ladda ditt elfordon!

Man får ha med sig sin egen kabel som följer med bilen när man köper den och följer sedan de enkla instruktionerna nedan.

Fakta om EVlink:
Laddstationen EVlink erhåller Kungsmässans gäster en möjlighet att ladda sitt elfordon på ett snabbt och säkert sätt med en effekt upp till 22kW vilket innebär att fordonet snabbt blir körbart igen. När laddningskabeln är ansluten i bilen och i laddstationen utförs en automatisk kontroll innan en säker laddning kan påbörjas. Start och stopp kan utföras manuellt från laddstationen eller automatiskt via en extern signal. Designen på laddningsstationen är väl genomtänkt för att enkelt förstå statusen på laddningsmomentet, Lampor indikerar när laddning är möjlig, om den initieras eller om den laddar.