Kjell & Company öppnar på Kungsmässan!

Fredagen den 25 maj kl. 7.00 öppnar den prisbelönta butiken Kjell & Company på Kungsmässan!

Det ska kännas genuint

Personalen på Kjell & Company vill att upplevelsen av att handla hos dom ska vara något alldeles extra. De säger att det är inte svårare än att fråga sig hur man själv vill bli bemött så får man ett bra svar.

"När du besöker en av våra butiker kommer vi att göra allt för att hjälpa dig med dina frågor och lösa dina tekniska problem. Därför sätts vår personal på utbildning i vår egen skola i Malmö innan de börjar jobba i butik. Förutom en kunnig expert tycker vi också att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig person som tar sig tid att hjälpa dig."

Brett sortiment, prisvärda produkter

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, vad menar vi med det?

Vårt sortiment innefattar över 7000 artiklar där du kan finna allt från ett mer lättsmält segment bestående av produkter som t ex. iPhone skal, mobilladdare, klockor, externa hårddiskar, trådlösa telefoner, fjärrkontroller, USB-minnen, MP3-spelare till mer avancerade tillbehör som specialkontakter, kabel på lösmeter, motståndssatser, säkringar, transistorer, PIC-kretsar, antenninstallationstillbehör och mycket, mycket mer. Det är med detta vi menar med att vi har Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik.

Varmt välkommen in!