ICA Kvantum har gjort det igen.

Förra veckan var det Dagligvarugalan i Stockholm där vår ICA Kvantum butik var nominerad till två stycken fina priser, Årets Frukt- & Gröntavdelning samt årets Kött- och charkuteriavdelning. Det är oerhört glädjande att meddela att de vann bägge dessa priser! Stort Grattis!

Nomineringen för årets Kött- & Charkuteriavdelning löd.
- ICA Kvantum, Kungsbacka
Denna butik har en kött- och charkuteriavdelning där medarbetare, sortiment, exponering och säljteknik håller högsta nivå. Här får kunderna kunskap inom kött och charkuterier som svarar mot alla deras inköpsbehov.


(På bilden ser du Annette Andersson, säljledare för delikatess-, kök- och köttavdelningen samt Bruno Tschanz, avdelningsansvarig köttavdelningen)

Nomineringen för årets Frukt- och gröntavdelning löd:
- ICA Kvantum, Kungsbacka
En butik som bjuder på det extra när det gäller frukt och grönt. Alltid fräscht och snyggt med ett optimalt färgspel och stort utbud av både säsongsvaror och exotiska frukter. Personalen har ett personligt tilltal och deras närvaro märks tydligt i avdelningen.

(På bilden Katarina Johansson, säljledare Bröd- och frukt & Gröntavdelningen samt Jonna Hansson, avdelningsansvarig Frukt & Gröntavdelningen)