Amningsrum för finsmakare.

Det gäller att ta hand om alla våra gäster - stora som små. Naturlig ro. Hemmakänsla. Sagohörna. Välkommen till vårat amningsrum uppe på plan 2 (vid Siba).

Naturlig ro
Vi vill att vårat amningsrum ska kännas mysigt, ljust och funktionellt finns det även små detaljer att vila ögonen på - fina, blommiga kuddar, färska blommor, moderna lampor, en gosig matta, hängare i form av små djur och en väggdekoration som på ett fint sätt smälter in och knyter ihop inredningen.

Sagohörna med ljud
För föräldrar till de allra minsta finns sköna soffgrupper och fåtöljer, tillgång till toalett med skötbord, micro och diskho. För de lite äldre barnen, som kanske väntar på att småsyskonet i familjen skall få lite mat, finns nu en liten sagohörna med interaktiva ljudberättelser att underhålla sig med. Här kan barnen själva bestämma vilken saga de vill lyssna på och sedan slå sig ner i en skön, kattformad sittsäck. Ljudet är riktat och hörs väldigt väl för barnet i sagohörnan men bara svagt för dem runtomkring - allt för att bibehålla lugnet i rummet.