Nyheter

Aktuellt

 • Pulssport stänger

  2018-02-22

  Pulssport stänger sin butik och kommer att ha sin sista försäljningsdag lördag 31 mars. Vi återkommer med mer info längre fram om vad för nytt spännande koncept som planeras öppna i lokalen.

 • Espresso House stängt p.g.a. ombyggnad

  2018-01-29

  Espresso House (mittemot Kungsur, vid entré 3) bygger om och har stängt 29/1-16/2. Välkommen på nyöppning lördag 17 februari. Följ gärna @kungsmassan i sociala medier för mer information

 • Jackies - nyöppning av Juicebaren

  2017-12-07

  Bara Bra Juice har bytt ägare och öppnat i ny regi. VI hälsar gamla och nya gäster varmt välkomna till JACKIES - True Organic Food. Vår affärside är att skapa bästa förutsättningar för ett hälsosamt och hållbart liv.

 • Vinterns nummer av Magasinet

  2017-11-16

  I dessa tider rustar de flesta av oss för en lång och frisk vinterperiod. Kungsmässan står naturligtvis beredd inför både den intensiva julhandeln och den kommande starten på det nya året. I det hä…

 • Bubbel & Brie - en unik ostbutik

  2017-11-14

  Välkommen till Bubbel & Brie, eller "Bubblan" i folkmun, en unik ostbutik som huserar i en ombyggd hästtransport direktimporterad från England. Ett unikt ostbutikskoncept med de finaste delikatessostar för den kräsne ostkännaren som vill ha det lilla extra.

 • Lodge Living stänger

  2017-11-02

  Lodge Living stänger vid årskiftet. Håll utkik och följ oss gärna i sociala medier för mer information om vad det blir för nytt spännande koncept i lokalen.

 • Bara Bra Juice byter ägare

  2017-11-02

  Bara Bra Juice har nu bytt ägare och kommer inom kort att öppna i ny regi. Håll utkik och följ oss gärna i sociala medier för mer information.

 • Macforum stängt 22/10

  2017-10-18

  Under söndag 22 oktober kommer Macforum ha stängt sin butik p.g.a. golvbyte inne i butiken. Personal från Macforum kommer dock att finnas på plats på stora eventytan, plan 1 mellan kl. 10-20 där de kommer erbjuda inlämning och utlämning av service, samt hantera snabba ärenden.

 • Resia Travel Studio - ny typ av resebutik

  2017-10-09

  Nu är det äntligen dags att presentera en ny typ av resebutik - Resia Travel Studio. Precis som namnet säger är det inte en traditionell resebyrå. Det är ett fönster mot årets härligaste dagar, en inspirationskälla och en plats att upptäcka resglädjen på.

 • Downstairs - ny butik på Kungsmässan!

  2017-10-05

  Nu finns Downstairs på Kungsmässan. Du hittar dem mittemot ICA Kvantum i Kungsmässan Skomakeri & Låsservices gamla lokal. Downstairs – tillhandahåller tjänster som kemtvätt, skomakeri, skrädderi samt hushållsnära tjänster som hemstäd och fönsterputs.