Specsavers söker Säljare/optikerassistent

Hos Specsavers får du stöd av en organisation med tusentals kollegor och resurser i över 10 olika länder. Och ett starkt Learning & Development-team som hjälper dig i din karriärutveckling. I vår butik i Kungsbacka kommer du jobba tillsammans med ett av de bästa teamen i Sverige.

Vi välkomnar våra kunder med en service av hög kvalitet och professionellt bemötande.

Ja, våra priser är låga. Eftersom vi tillverkar våra egna glasögon

Visste du att vi äger vår leveranskedja? Det är därför vi kan hålla nere priserna och ändå säkerställa en hög produktkvalitet. Eftersom vi vill erbjuda modeller som når upp till våra standarder samarbetar vi med de bästa varumärkena när vi designar de bågar och glas vi tillverkar och säljer. Dessutom säljer vi 15 andra modevarumärken i våra butiker!

Gör det du är bäst på – och lita på att dina kolleger gör detsamma
Som i alla våra butiker blir du en del av ett team som består av både säljare och optiker. Tillsammans ser vi till att våra kunder får exakt den hjälp de behöver. Du kommer tillbringa större delen av din tid med det du gör bäst: att vägleda kunderna till att få precis det de söker och behöver. Du kommer att assistera optikerna med det för- och efterarbete som krävs för en utmärkt utförd hälsokontroll och även guida kunder när det kommer till stil och val av bågar/linser. .

Håll kunskaperna aktuella
Hos Specsavers är vi noga med att du får kontinuerlig utbildning – både av yrkesmässiga skäl och personliga. Med hjälp av vår stora Learning & Development-avdelning är du alltid uppdaterad om de senaste trenderna, får tillgång till ett brett kursprogram och möjligheter att utvecklas.

Driven säljare med sinne för humor

  • Vi söker en positiv och driven säljare, med känsla för service, stil och mode.
  • Du har en naturlig känsla för att interagera med kunderna och ge dem en bra upplevelse – allt från små barn och modemedvetna ungdomar till våra äldre kunder.
  • Du är en teamspelare som är nyfiken och vill fortsätta utvecklas.

Skapa din egen framgång
Vi erbjuder många utbildningsmöjligheter så att du ska kunna utvecklas i den riktning som motiverar dig. Om du någon gång skulle vilja äga en egen butik finns möjligheten att delta i vårt Partner Development Program. Möjligheterna är oändliga.

Vill du veta mer?
Kontakta Ingela om du har några frågor. Du når henne på ingela.gillholm@specsavers.se

Ansökningsperioden är löpande fram till dess att vi träffat vår stjärna – så tveka inte att höra av dig.

Vi ser fram emot att träffa dig!