Butikssäljare till Macforum

Nu erbjuder vi Sveriges bästa extrajobb inom butik och service! Under sommaren har vi stort behov av fler inspirerande kollegor som vill hjälpa våra kunder att upptäcka Apples produkter och våra tjänster. Vi söker dig som vill jobba extra i våra butiker i Kungsbacka och Göteborg.

Vad jobbar vi med? Vi arbetar för att ha Sveriges nöjdaste kunder. Det är egentligen hela grejen. Din uppgift som butikssäljare är att ge våra kunder en riktigt bra köpupplevelse. Du blir en del av ett team som tillsammans arbetar för att uppnå olika mål kring försäljning och kundnöjdhet. Som Apple Premium Reseller har vi på Macforum höga krav på oss att upprätthålla vår höga standard på kundservice, och där kommer du in i bilden.

Vem är du?

 • Du har erfarenhet av försäljning, kundservice eller serviceyrken
 • Du vågar tänka annorlunda, är kreativ och vill överraska både våra kunder och dig själv
 • Du är lyhörd och får energi av möten med såväl medarbetare som kunder
 • Du är systematisk och har lätt för att lära dig om system och produkter
 • Du har ett intresse för teknik och erfarenhet av att använda Apples produkter

Detta får du

 • Individuell måluppföljning
  Om du inte är motiverad kommer vi aldrig nå vårt mål med Sveriges nöjdaste kunder. Därför har alla säljare individuella mål som butikschefen följer upp och coachar veckovis. Detta för att säkerställa att du får den stöttning som just du behöver för att lyckas.
 • Utbildning hos Apple
  Vi vill att våra säljare ständigt utvecklas och blir inspirerade till att hitta nya lösningar. Jobbar du regelbundet hos oss får du åka på utbildning hos Apple och även ta del av deras app-baserade utbildningsprogram.
 • Delaktighet
  Hos oss har du alltid möjlighet att påverka, komma med förslag och idéer. Vi välkomnar kreativitet och engagemang från alla anställda.
 • En stark uppbackning
  På Macforum har vi en platt företagskultur. Alla vi som jobbar här, från vår VD Martin, till HR och ekonomi, till chefer och arbetsledare, alla har vi som huvudfokus att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska lyckas i ditt jobb.

Lite mer om oss på Macforum Vi är drygt 100 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. På Macforum tror vi att mångfald gör oss bättre, alla nya medarbetare välkomnas med öppenhet och höga förväntningar. Vi finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Vi är miljödiplomerade och anslutna till Fairtrade Sweden. Kollektivavtal är en självklarhet.

Anmäl ditt intresse!

Tillsammans är vi affärsidén som gör oss konkurrenskraftiga.